Har moderkagen en puls?
Har moderkagen en puls?

Video: Har moderkagen en puls?

Video: Har moderkagen en puls?
Video: Har du pult før du kom hit, Otto? | Jegertvillingene | discovery+ Norge 2024, Kan
Anonim

Ja din placenta har en puls , kan den afhentes af en Doppler. Det er derfor, når din jordemoder lytter til, vil hun nogle gange tjekke dit håndled puls samtidig bare for at tjekke hun henter barnets hjerteslag og ikke din placenta puls hvilket er den samme hastighed som dit hjerte slår.

Og larmer moderkagen?

Placenta Lyde - Dette er lyd af blodgennemstrømningen, når den bliver mere stabil, og når den strømmer gennem moderkage . Den har et særpræg lyd som vinden blæser gennem træerne.

Derudover, hvor tidligt kan du høre moderkagen med en Doppler? Nogle kvinder kan måske høre et hjerteslag med et hjem Doppler enhed som tidlig som otte uger inde i graviditeten, mens andre måske ikke høre det indtil nærmere 12 uger.

Når man tager dette i betragtning, hvor hurtigt slår en moderkage?

Det normale interval for barnets hjerteslag er mellem 110 og 160 beats et minut, selvom dette kan være højere eller lavere uden at det betyder, at barnet er i vanskeligheder. Variationen i barnets hjertefrekvens kan skyldes, at livmoderen trækker sig sammen, hvilket påvirker blodgennemstrømningen til moderkage (efterfødsel).

Hvordan ved du, hvor moderkagen er?

Del på Pinterest En læge vil bruge en ultralyd til at diagnosticere en anterior moderkage . En læge kan bestemme placeringen af moderkage ved hjælp af en ultralyd, som normalt forekommer mellem 18 og 20 uger af graviditeten. Under denne ultralyd vil en læge undersøge fosteret og moderkage for eventuelle abnormiteter.

Anbefalede: