Hvem er Mark, fætter til Barnabas?
Hvem er Mark, fætter til Barnabas?

Video: Hvem er Mark, fætter til Barnabas?

Video: Hvem er Mark, fætter til Barnabas?
Video: Марк (апостол от 70) Mark the cousin of Barnabas 2024, Kan
Anonim

Mark fætteren til Barnabas er en karakter nævnt i Det Nye Testamente, normalt identificeret med Johannes Mærke (og dermed med Mærke evangelisten). Den opfattelse, at dette Mærke er en anderledes Mærke findes i Hippolytus af Roms skrifter, der troede, at de var adskilte mennesker.

Også at vide er, er Mark og John Mark den samme person?

1625. John Mark er nævnt i Apostlenes Gerninger som en assistent, der ledsager Paulus og Barnabas på deres missionsrejser. Traditionelt betragtes han som identisk med Mærke evangelisten, den traditionelle forfatter af evangeliet om Mærke.

Ligeledes, hvem var disciplen Markus? En af Kristi 70 disciple og de fire evangelister, Saint Mærke blev født i Cyrene, Libyen, men hans fødselsdato er ukendt. Han rejste med Saint Barnabas og Saint Paul på mange religiøse missioner, hvor han grundlagde Alexandria-kirken. Han døde omkring 25. april 68 e. Kr. i Alexandria, Egypten.

Hvad skete der med Barnabas og Johannes Markus?

Tvisten sluttede af Paul og Barnabas tager separate ruter. Paulus tog Silas som sin ledsager og rejste gennem Syrien og Kilikien; mens Barnabas tog John Mark at besøge Cypern (15:36-41). Barnabas nævnes ikke igen i Apostlenes Gerninger.

Hvilken profession var Markus i Bibelen?

Mærke er det eneste evangelium, hvor Jesus selv kaldes en tømrer ( Mærke 6:3); i Matthæus kaldes han en tømrer-søn (Matt 13:55).

Anbefalede: