Hvad var konsekvenserne af den russiske revolution?
Hvad var konsekvenserne af den russiske revolution?

Video: Hvad var konsekvenserne af den russiske revolution?

Video: Hvad var konsekvenserne af den russiske revolution?
Video: Den Russiske Revolution 2024, April
Anonim

Hvad angår det langsigtede konsekvenser , de er følgende: - Den Russisk Borgerkrig mellem de røde (bolsjevikkerne) og de hvide (anti-bolsjevikkerne), der fandt sted mellem 1918 og 1920. Femten millioner mennesker døde på grund af konflikten og hungersnød. - Det sovjetisk Union, der blev drevet af Stalin.

Også at vide er, hvad er årsagerne til og konsekvenserne af den russiske revolution?

Første Verdenskrig var nøglefaktoren revolution , fordi den havde dræbt de fleste Rusland amry. Tsarens fejl var en anden årsag i revolution . Da han overtog hæren, fik han skylden for nederlagene. Den 8. marts 1917 var der en roit i Petrograd om fødevaremangel og krigen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad var årsagerne til den russiske revolution? Årsager til den russiske revolution . Økonomisk udbredt inflation og fødevaremangel i Rusland bidraget til revolution . Militært førte utilstrækkelige forsyninger, logistik og våben til store tab, som russere led under Første Verdenskrig; dette svækkes yderligere Ruslands syn på Nicholas II.

Folk spørger også, hvad var hovedvirkningerne af den russiske revolution i 1917?

Det Den russiske revolution i 1917 involverede sammenbruddet af et imperium under zar Nicholas II og fremkomsten af marxistisk socialisme under Lenin og hans bolsjevikker. Det udløste begyndelsen på en ny æra i Rusland der havde effekter på lande rundt om i verden.

Hvad var en af de vigtigste årsager til den russiske revolution i 1917?

En af de vigtigste årsager til den russiske revolution i 1917 var, at bønder og arbejderklassefolk gjorde oprør mod zar Nicholas II's regering, ledet af Vladimir Lenin og bolsjevikkerne, som var en gruppe revolutionære. Resultatet af revolution skabte det, der var kendt som sovjetisk Union.

Anbefalede: