Hvad tror protestanter om skærsilden?
Hvad tror protestanter om skærsilden?

Video: Hvad tror protestanter om skærsilden?

Video: Hvad tror protestanter om skærsilden?
Video: Hvad skal der mon til for at blive elsket? (3/6) 2024, Kan
Anonim

Det gør protestanter ikke tro på i Skærsilden . Nogle Protestanter tror der er ikke et sted som helvede, kun niveauer af himlen. Nogle evangeliske Protestanter tror i kroppens opstandelse og tanken om, at alle vil blive oprejst på dommedag for at blive dømt af Gud.

På samme måde kan man spørge, hvilken religion tror på skærsilden?

Katolicisme Den katolske kirke

Ved du også, findes skærsilden i Bibelen? romersk-katolske kristne, der tror på skærsilden fortolk passager som 2 Makkabæerbrevet 12:41-46, 2 Timoteusbrev 1:18, Matthæus 12:32, Lukas 16:19-16:26, Lukas 23:43, 1 Korintherbrev 3:11-3:15 og Hebræerne 12: 29 som støtte til bøn for skærsildssjæle, der menes at være i en aktiv midlertidig tilstand for de døde

Derudover, hvad syntes Martin Luther om skærsilden?

Joel Hodge, fra ACU's School of Theology, siger, at troen er, at aflad kan reducere troendes behov for rensning fra virkningerne af synd i Skærsilden før de kan komme ind i himlen. Den dag i dag er de blevet givet ud af Kirken for velgørende handlinger eller bønner, som eksempler.

Hvad tror protestanterne på?

Det protestanter karakterisere dogmet om paven som Kristi repræsentative overhoved for Kirken på jorden, konceptet om værker gjort fortjenstfulde af Kristus og den katolske idé om en skatkammer af Kristi og hans helgeners fortjenester som en benægtelse af, at Kristus er den eneste mægler mellem Gud og mennesker.

Anbefalede: