Hvilken retning skal lyset være i pooja-rummet?
Hvilken retning skal lyset være i pooja-rummet?

Video: Hvilken retning skal lyset være i pooja-rummet?

Video: Hvilken retning skal lyset være i pooja-rummet?
Video: Tim Morozov. ЭГФ на практике: дом ведьмы | EVP in practice 2024, Kan
Anonim

Ifølge puja room Vastu er nordøst den mest gunstige placering for bedeområdet i et hus, da det betragtes som den guddommelige retning. Men ikke alle hjem har plads i denne retning til at bygge et pooja-værelse. I sådanne tilfælde kan enten øst eller den nord er den næstbedste placering for puja-rummet.

På denne måde, hvilken retning skal pooja room være?

Vastu Tips til Pooja værelse . Det pooja værelser burde altid være beliggende i den nordlige, østlige eller nordøstlige side af huset. En bør ansigt mod øst/nord, mens du tilbeder. Ideelt set der bør være ingen afguder i tilbedelsen værelse.

Ydermere, hvilken retning skal vi vende os mod, mens vi tilbeder? Guddommen burde ansigt West, Southwest eller South soyour ansigt er mod det gunstige retning , dvs. øst, nordøst eller nord.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken retning skal vi holde Gud hjemme?

Din puja værelse hjem bør især være i nordøst retning . Puja-rummet er bedst, når det vender mod det hellige retning . Det gør det nemmere at bede og guder menes at blive antagoniseret med retning . Det er vigtigt at rense det nordøstlige hjørne af rummet for at placere Gud idoler.

Kan vi placere Gud vendt mod øst?

Nord, Øst og nord- Øst betragtes som gode og gunstige i hinduismen. Syd, vest og sydvest anses ikke for meget gunstige.

Anbefalede: