Er en cantaloupe en frugt?
Er en cantaloupe en frugt?

Video: Er en cantaloupe en frugt?

Video: Er en cantaloupe en frugt?
Video: ASMR EDIBLE WATERMELON FROG EGGS WATER BOTTLES, SEA GRAPES EATING SOUNDS DRINKING SOUNDS 신기한 물 먹방 2024, Kan
Anonim

Det melon er en saftig, orange sommer frugt det er relateret til vandmelon og honningmelon. Den tilhører også den samme plantefamilie som agurker, græskar, squash og græskar. De halvsøde cantaloupes, der er mest kendt for folk i USA, er en type moskusmelon kaldet Cucumis melo reticulatus.

Ved også, er meloner en frugt eller grøntsag?

En melon er en hvilken som helst af de forskellige planter af familien Cucurbitaceae med søde spiselige, kødfulde frugter. Ordet "melon" kan referere til enten planten eller specifikt til frugten. Botanisk er en melon en slags bær, specifikt en " pepo ".

Ved også, er Cantaloupe en squash? Melon er i samme familie som squash , græskar, græskar og agurker. Den vokser på en vinstok på jorden. Forskellen mellem en melon og en squash er i den måde, vi bruger dem på. Squash spises som grøntsager, mens cantaloupes er tænkt som en sød frugt.

I denne forbindelse, hvilken fødevaregruppe er cantaloupe i?

Cantaloupes er i Cucurbitaceae, eller græskarfamilien, som omfatter andre planter, der vokser på en vinstok, som f.eks. vandmelon , honningdug og casaba meloner, samt græskar, squash og agurker. Ifølge University of Illinois Extension er cantaloupe en række af moskusmeloner.

Er cantaloupes gode for dig?

Melon er godt for dit hjerte Melon indeholder flere ingredienser - fibre, kalium og C-vitamin - der bidrager til at holde vores hjerte sund og rask . Melon og andre frugter er en del af DASH-diæten (Dietary Approaches to Stop Hypertension), som hjælper med at sænke blodtrykket.

Anbefalede: