Hvordan udtaler man irsk Slainte?
Hvordan udtaler man irsk Slainte?

Video: Hvordan udtaler man irsk Slainte?

Video: Hvordan udtaler man irsk Slainte?
Video: Опасные вещи, которые несут сильный вред деньгам. Народные приметы про деньги. Как привлечь достаток 2024, Kan
Anonim

"Skål" ind irsk er sláinte som er udtalt lidt ligesom "slawn-che". Sláinte betyder "sundhed", og hvis du føler dig modig, kan du det sigerláinte er táinte ("slawn-che isstoin-che"), der betyder "sundhed og rigdom". "Skål" er et af ordene inkluderet i lektion 10 i vores kursus.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan man udtaler det irske ord Slainte?

At sige "Skål" ind irsk for det meste, fortæl nogen " Sláinte , " som er udtalt "slawn-cha" og oversættes til "Sundhed." Alternativt kan du lave en skål ved at sige" Sláinte mhaith" at sige "Godt helbred, " udtale det som "slan-chavah."

På samme måde, hvordan udtaler man Slante? Dette er udtalt som slawn-cha na var agus guhmara na m-naw guh djeo. Udtrykket oversættes løst til "Sundhed for mændene og må kvinderne leve for evigt."

Folk spørger også, hvad betyder Slainte på irsk?

sláinte eller slàinte er en ord bogstaveligt oversat som "sundhed" hhv irsk og gælisk. Det er almindeligt brugt som en drikketoast i Irland, Skotland og Isle of Man.

Hvordan udtaler man maidin Mhaith på irsk?

Den enkleste: maidin mhaith Maidin mhaith , hvilket er den enkleste måde at sige "godmorgen" ind irsk , er en direkte oversættelse af den engelske sætning. (I irsk , adjektivet kommer efter substantivet, meget som på spansk eller fransk).

Anbefalede: