Indholdsfortegnelse:

Hvordan får du o'et til at lyde på arabisk?
Hvordan får du o'et til at lyde på arabisk?

Video: Hvordan får du o'et til at lyde på arabisk?

Video: Hvordan får du o'et til at lyde på arabisk?
Video: Просто размахивайте руками, чтобы активировать жировые клетки, чтобы похудеть в 70 раз быстрее 2024, Kan
Anonim

I. Vokaler

  1. 1 - vokalen" o ” findes ikke i Standard arabisk . I stedet for lyd "oo" eksisterer, hvilket er hvordan bogstavet? lyder synes godt om.
  2. 2- vokalen "e" eksisterer heller ikke.
  3. 1 - bogstavet g.
  4. 2- bogstavet s.
  5. 3 - bogstavet v.

Så hvad er en Dammah?

ammah er et lille krølleformet tegn placeret over et bogstav, som gør det muligt for bogstavet at producere et kort "u" (som "u"-lyden i ordet "put"). For eksempel brevet ? "Jeem", når en Dammah er placeret på den.

Ved også, hvordan udtales KH? I alle tilfælde skal "ch" være udtalt "synes godt om ' kh ' som på arabisk eller 'ch' som på Loch." Ja, det er det rigtige udtale . Men de fleste engelsktalende kan ikke sige /χ/ og som standard udtale det kan lide /k/. Således vil engelsktalende udtale “ kh " som "k" som standard.

Desuden, hvad er bogstavet J på arabisk?

Hvordan arabisk bogstav Jeem udtales. Jeem er modstykket til englænderne bogstav J i " J ob", hvis vi taler om den "korrekte" udtale af Modern Standard arabisk.

Hvordan udtaler man DH?

Når den efterfølges af en konsonantlyd, udtales den normalt /ð (dhaa), så e'et lyder som a'et i komma eller u'et i sum. Men vokalen er nogle gange så kort, at den knap er mærkbar ( dh ).

Anbefalede: