Hvilken GPA kræves til California State University?
Hvilken GPA kræves til California State University?

Video: Hvilken GPA kræves til California State University?

Video: Hvilken GPA kræves til California State University?
Video: CSU Fall 2021 Application Workshop 2024, April
Anonim

Du vil brug for om gennemsnitlige gymnasiekarakterer at komme ind på California State University Los Angeles. Den gennemsnitlige gymnasieskole GPA af den optagne førsteårsklasse kl California State University Los Angeles var 3,18 på 4,0-skalaen, hvilket indikerer, at primært B-studerende er accepteret og i sidste ende deltager.

Desuden, hvilken GPA har du brug for for at komme ind i en Cal-stat?

Adgangskrav: Minimum 2,0 GPA og minimumsgraden "C" i alle krævede college-forberedende klasser. Minimumsberettigelsesindeks på 2900 for SAT jeg (694 for ACT) kræves af i - stat ansøgere; minimumsberettigelsesindeks på 3502 for SAT jeg (842 for ACT) kræves af out-of- stat ansøgere.

For det andet, hvad er kravene til California State University? For optagelse til CSU , dimission fra gymnasiet og modtagelse af en gymnasial eksamen er optagelse krav . For de fleste CSU førsteårsansøgere, den anden grundoptagelse krav - gymnasiekurser og karakterer og testresultater - bør være i fokus for din opmærksomhed.

På samme måde, hvilken GPA kræver Cal State Long Beach?

Gennemsnittet GPA på Cal State Long Beach er 3,56. Med en GPA af 3,56, Cal State Long Beach kræver at du ligger omkring gennemsnittet i din gymnasieklasse. Det vil du brug for en blanding af A'er og B'er og meget få C'er. Hvis du har en lavere GPA , dig kan kompensere med hårdere kurser som AP eller IB klasser.

Hvordan beregner Cal State GPA?

En semesterkarakter i et universitetskursus skal tælles to gange. For eksempel, hvis du fik en B i et biologikursus på en community college, du ville tæl denne B-karakter to gange i din GPA beregning . Når du har indtastet alle dine kurser, skal du klikke på Beregn knappen for at få din GPA.

Anbefalede: