Hvad spiser du til ostesufflé?
Hvad spiser du til ostesufflé?

Video: Hvad spiser du til ostesufflé?

Video: Hvad spiser du til ostesufflé?
Video: TINE Kokkens Ostesufflé 2024, April
Anonim

Fordi ost indeholder noget naturlig salt smag, den bedste at servere med ostesufflé er ved at have en knasende salat, der har æbler eller pærer. Nogle mennesker tjene det med sprødt franskbrød, hjemmelavede chutneys, en frisk agurk og courgettesylte.

Hvordan smager ostesufflé tilsvarende?

Lækkerhed. Men seriøst, de er meget lette og luftige med en subtil ægsmag, der forbedrer de ingredienser, du tilføjer - de kan være søde eller salte.

Skal man også servere soufflé med det samme? EN soufflé must være serveret i det øjeblik den kommer ud af ovnen. Det er ikke umuligt, men det gør kræver en del avanceret planlægning. Mest souffler kan samles og stilles til side i op til 30 minutter før bagning. Nogle kan endda stilles på køl i et par timer og derefter bages.

Deraf, smører du en souffléfad?

Bagning a soufflé kræver ikke en fancy fransk beholder. Uanset hvad opvaske dig vælge, det bør ikke smøres eller smurt fordi dette hindrer soufflé's evne til at stige. Hvis en opskrift kræver en smørret fad den skal også drysses med fint tørt brødkrummer, majsmel, sukker eller revet parmesanost.

Serverer du soufflé varm eller kold?

Soufflé En hævet, delikat, let-som-luft-kreation. Velsmagende eller søde, varmt eller koldt , souffléer er sensationelle og imponerende om serveret som hovedret, tilbehør eller dessert. Strengt taget en sand soufflé består af en tyk hvid sauce blandet med piskede æggeblommer og hævet af stift piskede hvider.

Anbefalede: