Hvad er definitionen af en bilateral kontrakt?
Hvad er definitionen af en bilateral kontrakt?

Video: Hvad er definitionen af en bilateral kontrakt?

Video: Hvad er definitionen af en bilateral kontrakt?
Video: What is a bilateral contract? 2024, Kan
Anonim

Det bilateral kontrakt er den mest almindelige form for bindende aftale. Hver part er både en forpligter (en person, der er bundet til en anden) til sit eget løfte, og en forpligtet (en person, som en anden er forpligtet til eller bundet til) på den anden parts løfte. Enhver salgsaftale er et eksempel på en bilateral kontrakt.

Ved også, hvad er bilateral kontrakt med eksempel?

Bilateral kontrakt . Den mest brugte type kontrakt , a bilateral kontrakt indeholder et løfte fra hver part om at opfylde visse forpligtelser for at gennemføre handlen. Til eksempel , en person tilbyder deres hjem til salg, og en køber accepterer at betale $150.000 for at købe boligen.

Hvad er også forskellen mellem en ensidig kontrakt og en bilateral kontrakt? I en ensidig kontrakt , lovgiveren giver et åbent løfte om at give noget i bytte for ydeevne. I en bilateral kontrakt , indgår både løftegiver og løftemodtager bevidst en aftale, hvor begge parter afgiver et løfte, og hver især er forpligtet til at opfylde løftet.

På denne måde, hvad kaldes det, når begge parter er enige?

aftale . An aftale er lavet hvornår to parter er enige til noget. En skriftlig eller mundtlig kontrakt kan også være hedder en aftale.

Hvad er en bilateral aftale i forsikring?

EN bilateral kontrakt er i det væsentlige en aftale mellem to eller flere parter, der binder dem alle til gensidige forpligtelser. Mest forsikringsaftaler er ikke bilateralt men ensidigt, da kun forsikringsselskabet giver et juridisk bindende løfte til forsikret.

Anbefalede: