Vises Messenger som aktiv, når du er på Facebook?
Vises Messenger som aktiv, når du er på Facebook?
Anonim

Når du bruger Facebook ansøgning, vil det at vise dig som " Aktiv " på budbringer også, og du vil ikke kunne se beskederne, før du installerer budbringer . Men når du browser Facebook web, vil det at vise dig online og vil henvise dig til budbringer når nogen sender dig beskeder.

På samme måde viser Facebook Messenger aktiv, når du ikke er det?

Facebook . Det er - en fælles teori FacebookMessenger's sidst sete notifikationer er ikke præcis. Hovedsageligt fordi det er tænkte hvis du lad appen eller webstedet være åbent, det vilje stadig vise dig som værende" aktiv nu" selvom du er ikke fysisk browsing i det. Andre siger, at status slet ikke er nøjagtig.

For det andet, betyder det grønne punkt, at de er på Facebook eller Messenger? Svarende til Facebook Chatpanel, en greendot betyder brugeren er aktivt online, betyder en grå halvmåne de 'er online, men inaktiv, og en tom grå cirkel betyder de er offline eller har slået Chat fra.

Udover dette, er aktiv på Facebook det samme som aktiv på messenger?

så " Aktiv nu" betyder de er aktiv nu på facebook hvorimod " Aktiv 3 minutter siden " angiver, at de var aktiv i budbringer 3 minutter tilbage.

Hvad betyder aktiv nu på Facebook Messenger?

Besvaret 3. jul 2018. Det midler denne person er i øjeblikket på FB messenger ! 57.9k visninger · Se 8 opvoters · Se delere. Er aktiv i Messengermean kun budbringer , eller kan det betyde i Facebook uden at være tændt budbringer ?

Anbefalede: