Hvad er det mest populære navn i Storbritannien?
Hvad er det mest populære navn i Storbritannien?

Video: Hvad er det mest populære navn i Storbritannien?

Video: Hvad er det mest populære navn i Storbritannien?
Video: MAD AF EN SÆDvanlig OLIGARK eller HVORDAN MAN LAGGER EN KARTOFFEL 2024, April
Anonim

Oliver og Olivia er blevet kronet som mest populære baby navne i England og Wales for tredje år i træk. Oliver har været den mest populære drenges navn siden 2013, mens Olivia erstattede Amelia på førstepladsen i 2016.

Desuden, hvad er det mest almindelige navn i Storbritannien?

Regionalt var Olivia den mest populære piger navn hele vejen igennem England og Wales, men Muhammed var mere populær end Oliver i London, West Midlands og Yorkshire og Humber. Harry var den mest populære drenges navn i nordøst England og andet mest populære samlet set.

På samme måde, hvad er det mest populære navn i Storbritannien 2018? Oliver og Olivia forblev mest populære baby navne i 2018 . Oliver og Olivia forblev mest populære baby navne i 2018 . Oliver har været den mest populære navn for drenge i de sidste seks år, og det er tredje år i træk, at Olivia har været den mest populære navn for piger.

I betragtning af dette, hvad er det mest populære pigenavn i Storbritannien?

Olivia forbliver den mest populære navn til piger britisk forældre finder baby navn inspiration i alt fra politik og de kongelige til klimaforandringsaktivister og popkultur, har en ny rapport fundet.

Er Muhammed det mest almindelige navn i Storbritannien?

Muhammed var det mest populære baby drenge navn i fire regioner af England og Wales, herunder i London og West Midlands, ifølge officielle statistikker fra 2013.

Anbefalede: