Hvad er meningen med Staar-testen?
Hvad er meningen med Staar-testen?

Video: Hvad er meningen med Staar-testen?

Video: Hvad er meningen med Staar-testen?
Video: 📶 POCO M3 Pro - Detaljeret GENNEMGANG og TESTS 2024, Kan
Anonim

STAAR test er designet til at måle, hvad eleverne lærer i hver klasse, og hvorvidt de er klar til næste klassetrin. Målet er at sikre, at alle elever får det, de skal bruge for at blive fagligt succesfulde.

I betragtning af dette, hvad er formålet med Staar-testen?

Ligesom TAKS-testen anvender STAAR standardiserede tests til at vurdere elevernes færdigheder inden for læsning, skrivning, matematik, naturvidenskab og samfundsfag. TEA udtaler, at "STAAR-testene vil være mere strenge end TAKS-testene og er designet til at måle en studerendes college og karriere beredskab , starter i folkeskolen."

På samme måde, hvad skal du bruge for at bestå Staar-testen? Her er hver STAAR-test, du absolut skal bestå:

  1. 5. klasses læse- og matematikvurderinger.
  2. 8. klasses læse- og matematikvurderinger.
  3. Alle high school EOC-eksamener (Algebra I, English I, English II, Biology, US History)

Betyder Staar-testen desuden noget?

Fordi STAAR EOC-vurderinger skal tælle for 15 % af en elevs karakter, undladt gør godt på en enkelt standardiseret prøve kan forhindre en studerende i at tage eksamen. 3. STAAR scoringer kan skade chancen for optagelse på universitetet. Mange fremragende studerende kan alligevel gør dårligt på en enkelt standardiseret prøve.

Hvad sker der, hvis du ikke tager Staar-testen?

Hvis eleven fejler STAAR en tredje gang skal han/hun beholdes, medmindre GPC enstemmigt bestemmer det hvis forfremmet og givet accelereret undervisning, vil eleven sandsynligvis præstere på klassetrin. I dette tilfælde skal eleven have accelereret undervisning, også efter forfremmelse.

Anbefalede: