Hvad måler flydende ræsonnement på WISC V?
Hvad måler flydende ræsonnement på WISC V?

Video: Hvad måler flydende ræsonnement på WISC V?

Video: Hvad måler flydende ræsonnement på WISC V?
Video: Advanced Interpretation of the WISC-V 2024, Marts
Anonim

Flydende ræsonnement : At se det meningsfulde forhold mellem visuelle objekter og anvende denne viden ved hjælp af konceptet. Arbejdshukommelse: At demonstrere opmærksomhed, koncentration, holde information i tankerne og være i stand til at arbejde med information i tankerne; dette inkluderer en visuel og en auditiv deltest.

På samme måde, hvad måler flydende ræsonnement?

I sin kerne er flydende ræsonnement indeks foranstaltninger et barns evne til at anvende logik og ræsonnement til problemløsning og nye situationer. Flydende ræsonnement er relateret til matematikpræstationer, skriftlige udtryk og i mindre grad læsefærdigheder.

Udover ovenstående, hvad er flydende ræsonnement på Wppsi IV? Undertestene på WPPSI-IV veksler mellem verbale og nonverbale opgaver. Andre nonverbale opgaver udgør Fluid Reasoning Index. Opgaverne på Fluid Reasoning Index kræver visuel opfattelse og organisering samt evnen til at ræsonnere med visuelt præsenterede nonverbale materialer.

For det andet, hvad er standardafvigelsen på WISC V?

Standard En check i Standard scorekolonnen angiver, at WISC - V giver en standard score med et gennemsnit på 100 og standardafvigelse på 15 for delprøven. Du vil se, at de komplementære deltests rapporteres i standard scoringer, ikke skalerede scoringer.

Hvad måler VCI på WISC V?

WISC - V Sammensatte scoreindeks: VCI : Det VCI-foranstaltninger verbale ræsonnementer, forståelse, begrebsdannelse, foruden et barns fond af viden og krystalliseret intelligens. Krystalliseret intelligens er viden et barn har erhvervet gennem hans eller hendes levetid gennem erfaringer og læring.

Anbefalede: