Indholdsfortegnelse:

Hvordan bliver jeg gift i Lane County Oregon?
Hvordan bliver jeg gift i Lane County Oregon?

Video: Hvordan bliver jeg gift i Lane County Oregon?

Video: Hvordan bliver jeg gift i Lane County Oregon?
Video: ASMR BLOOPERS 8 😂 (+ Sub) [ASMR MOOD] 2024, Marts
Anonim

For at gøre det skal du udfylde en formular til anmodning om dispensation og betale $60 ægteskab licensgebyr og 10 USD fritagelsesgebyr i kontanter. Begge parter skal være til stede for at opnå dispensation. Når den er udstedt ægteskab licensen er gyldig i 60 dage og kan bruges overalt i Oregon.

Bare så, hvordan får jeg en ægteskabslicens i Lane County Oregon?

Til ansøg om ægteskabstilladelse i Eugene , alt du skal gøre er at gå til Lane County Fuldmægtig og indsende en ægteskabstilladelse Ansøgning. Det Lane County Fuldmægtigens kontor er i Public Service Building på 125 E. 8th Avenue in Eugene , Oregon.

Og hvor meget koster det at blive gift i retsbygningen i Oregon? En ægteskabsbevis koster $60.00 . Du skal sikre dig din licens mindst 3 dage før din ceremoni (der er 3 dages ventetid). Når licensen er købt, har du 60 dage til at få ceremonien udført hvor som helst i Oregon. Her er en liste over dommere.

Udover ovenstående, hvordan bliver man gift ved retsbygningen i Oregon?

Sådan får du en ægteskabslicens

  1. Besøg optagerens kontor. Besøg Recorder's Office på 1710 Red Soils Court, Oregon City, OR 97045 kort.
  2. Betal det ikke-refunderbare gebyr. Betal det ikke-refunderbare gebyr på $60 kontant, bekræftet check eller postanvisning.
  3. Recorder's Office vil udstede en fysisk ægteskabslicens til dig.
  4. Giv ægteskabsbeviset til din embedsmand.

Skal du have dit ægteskabsbevis i det amt, du skal giftes i?

Du kan normalt ansøge om dit ægteskabsbevis på enhver amt fuldmægtige kontor i den stat, hvor du ønsker at være gift . Nogle stater kræver du at ansøge i amt fuldmægtige kontor, hvori du ønsker at være gift . De fleste stater kræver et lille gebyr, og modtager dit ægteskabsbevis tager normalt et par dage.

Anbefalede: