Hvilken national eksamen er PSAT 8 9 tilpasset?
Hvilken national eksamen er PSAT 8 9 tilpasset?

Video: Hvilken national eksamen er PSAT 8 9 tilpasset?

Video: Hvilken national eksamen er PSAT 8 9 tilpasset?
Video: PSAT 8/9 Results Video 2024, Kan
Anonim

PSAT 8/9 er en måde at øve sig på PSAT 10 og PSAT/NMSQT, så du vil være vant til testformatet og ende med høje nok scorer til muligvis at kvalificere dig til et National Merit Scholarship.

På denne måde, hvilken matematik er der på PSAT 8 9?

Matematik der betyder mest Matematik Test fokuserer i dybden på to væsentlige områder af matematik : Problemløsning og dataanalyse, og hjertet af algebra. Det inkluderer også nogle pas til avanceret Matematik spørgsmål.

For det andet, hvad er den gennemsnitlige PSAT-score for 9. klasser? Kort sagt, PSAT scorer spænder fra 320 til 1520. Den gennemsnitlig PSAT-score er omkring 920 (460 i matematik og 460 i evidensbaseret læsning og skrivning), mens en fremragende PSAT score (en, der vil kvalificere dig som semifinalist til National Merit Scholarship) er mellem 1420 og 1480.

Hvad betyder PSAT 8 9-resultater heri?

Denne test måler dine færdigheder og viden om emner (på et ottende- og niendeklasses niveau), der sætter dig klar til succes i gymnasiet og college. Din PSAT 8/9 score , hvilken kan spænder fra 240 til 1440, er summen af din matematik- og evidensbaserede læsning og skrivning scoringer.

Hvor lang tid tager det at få PSAT 8 9-resultater?

Skoler uden for USA bør bestille testmateriale senest fem uger før den uge, hvor de planlægger at teste. Materialer bør returneres til scoring, når testen er afsluttet på din skole. Resultater vil være tilgængelige online omkring to måneder efter, at svarark er modtaget.

Anbefalede: