Hvorfor identificerede Judas Jesus med et kys?
Hvorfor identificerede Judas Jesus med et kys?

Video: Hvorfor identificerede Judas Jesus med et kys?

Video: Hvorfor identificerede Judas Jesus med et kys?
Video: Norwegian Full movie: Jesus Kristus - Johannes evangelium, på norsk - Norwegian Gospel of John 2024, April
Anonim

Jesus blev efterfølgende dømt og korsfæstet. En nyligt oversat, 1.200 år gammel tekst skrevet på koptisk - et egyptisk sprog, der bruger det græske alfabet - hævder, at Judas brugte en kys at forråde sin leder pga Jesus havde evnen til at ændre sit udseende. Judas ' kys klart ville identificere Jesus til mængden.

Hvad kaldte Jesus i denne forbindelse Judas, efter at han havde kysset ham?

Uanset hvad hans motiver, Judas førte soldater til Getsemane Have, hvor han identificeret Jesus ved kysser ham og ringer til ham "Rabbiner." (Mark 14:44-46) Ifølge Matthæusevangeliet, Judas fortrød straks hans handlinger og returnerede de 30 sølvsmykker til kirkens myndigheder og sagde "Jeg har syndet ved

For det andet, hvad var Judas-motivet ved at forråde Jesus? Hvorfor Judas forrådte Jesus Den eneste motiv vist i skriften er grådighed, men det siger evangelierne også Judas var besat af Satan, og handlede som han gjorde for at opfylde profetier.

Ved også, hvad Judas gjorde ved Jesus?

Det siger Matthew direkte Judas bedraget Jesus for en bestikkelse på "tredive stykker sølv" ved at identificere ham med et kys - "kysset af Judas " - til at arrestere soldater fra ypperstepræsten Kajfas, som derefter vendte sig Jesus over til Pontius Pilatus' soldater.

Spiste Judas den sidste nadver?

I Johannesevangeliet siger Jesus, når han bliver spurgt om forræderen: Det er ham, jeg vil give dette stykke brød, når jeg har dyppet det i fadet. Så dyppede han brødet og gav det til Judas , søn af Simon Iskariot.

Anbefalede: