Hvorfor er Artha vigtig?
Hvorfor er Artha vigtig?

Video: Hvorfor er Artha vigtig?

Video: Hvorfor er Artha vigtig?
Video: ARTHA 80W POD MOD попытка ADVKEN сделать AIO 2024, April
Anonim

I en persons sammenhæng, artha omfatter rigdom, karriere, aktivitet for at tjene til livets ophold, økonomisk sikkerhed og økonomisk velstand. Den rette forfølgelse af artha betragtes som en vigtig målet med menneskelivet i hinduismen. På regeringsniveau, artha omfatter sociale, juridiske, økonomiske og verdslige anliggender.

Bare så, hvad er livets fire mål?

Yogatraditionen tilbyder et paradigme for en sådan dyb selvransagelse: purusharthaerne eller fire livsmål. De er dharma (pligt, etik), artha (velstand, rigdom), kama (nydelse, sanselig tilfredsstillelse), og moksha (jagten på befrielse).

Man kan også spørge, hvad er hinduismens 4 mål? De fire tilladte mål i hinduismen er kama , artha , dharma og moksha , hvor hvert mål er vigtigere end dem før det. I vestlige termer, kama kan huskes som jagten på fornøjelse.

Spørgsmålet er også, hvad er hinduismens ultimative mål, og hvordan opnår man det?

Ifølge til hinduismen , betydningen ( formål ) af livet er firedobbelt: at opnå Dharma, Artha, Kama og Moksha. Den første, dharma, betyder til handle dydigt og retfærdigt. Det vil sige, det betyder til handle moralsk og etisk gennem hele livet.

Hvorfor er Dharma vigtigt?

Dharma er en vigtig udtryk i indiske religioner. I hinduismen betyder det 'pligt', 'dyd', 'moral', endda 'religion', og det refererer til den magt, der opretholder universet og samfundet. Dharma er universel, men den er også speciel og fungerer under konkrete omstændigheder.

Anbefalede: