Indholdsfortegnelse:

Hvad er der på AP-statistik-testen?
Hvad er der på AP-statistik-testen?

Video: Hvad er der på AP-statistik-testen?

Video: Hvad er der på AP-statistik-testen?
Video: P-values and significance tests | AP Statistics | Khan Academy 2024, Marts
Anonim

Resumé: Statistik AP eksamen

Det AP Statistik eksamen er tre timer lang og består af 40 multiple-choice spørgsmål og seks frit svar spørgsmål. Når du studerer til AP eksamen , husk at besvare hele spørgsmålet for gratis svar, ved, hvordan du bruger din lommeregner, og vær på toppen statistik ordforråd.

Tilsvarende, hvad skal jeg vide til AP Statistics-eksamenen?

AP® Statistik Gratis svar portion tips

  • Kend typerne af fri-svar spørgsmål.
  • Forstå, at svar er bedømt holistisk.
  • Kend statistikkens ordforråd og brug det korrekt.
  • Læs spørgsmålene grundigt og besvar dem i sammenhæng.
  • Angiv og kontroller alle antagelser.

Efterfølgende er spørgsmålet, om AP-statistikken er svær? Samlet set fandt de fleste af eleverne, der tog klassen AP Statistik vanskelighed at være nogenlunde gennemsnitlig for en AP klasse. Det er bestemt ikke en klasse, du kan kysse igennem, men hvis du brugte tid på at lære begreberne, fandt de fleste ikke, at klassen eller eksamenen var overvældende eller alt for svær at klare sig godt i.

Bare så, hvor mange procent er en 5 på AP statistik eksamen?

At få en 5 tager omhyggelig indholdskendskab, målrettet praksis og dedikeret studier. Kun omkring 14% opnår topscore for AP ® Statistik eksamen . For at få en 5 , begynde at studere ASAP og fokusere på at anvende begreber til specifikke situationer.

Er en 4 på AP statistik god?

Som du kan se, opnår en høj procentdel af eleverne score på 3, 4 , eller 5 på AP ® Statistikker Eksamen. Faktisk opnåede et gennemsnit på 59 % af testdeltagerne i alle fem år en score på 3, 4 , eller 5. Det betyder, at næsten 3 ud af hver fem studerende tager AP statistik Eksamen har potentiale til at optjene universitetskredit.

Anbefalede: