Kan jeg søge ind på college som førsteårsstuderende i stedet for at overføre?
Kan jeg søge ind på college som førsteårsstuderende i stedet for at overføre?

Video: Kan jeg søge ind på college som førsteårsstuderende i stedet for at overføre?

Video: Kan jeg søge ind på college som førsteårsstuderende i stedet for at overføre?
Video: Fraværet av disse tallene i fødselsdatoen indikerer monetær karma. Hemmeligheter og mysterier. 2024, April
Anonim

Husk altid, at der er stor forskel på ansøger til en college som førsteårsstuderende efter at have gået på en anden skole og blive optaget som en førsteårsstuderende til en ny skole. Hvis du deltog et andet sted, er du teknisk set en overførsel elev, og skal følge skolens regler vedr ansøger.

Heri, kan jeg ansøge som førsteårsstuderende, hvis jeg allerede har gået på college?

Hvis du har kun et par point eller fik dem gennem et program med dobbelt tilmelding under gymnasiet, svaret er næsten helt sikkert ja, du kan søge som nybegynder . Jeg deltog i gymnasiet, og på trods af at jeg havde en fuld Associate's Degree, søgte jeg og deltog Universitet som en førsteårsstuderende.

Ved siden af ovenstående, vil colleges vide, om jeg gik på et andet college? Højskoler og universiteter beder næsten altid om udskrifter fra kurser taget ud over gymnasiet, om de er fra et andet kollegium eller et fællesskab kollegium . Afhængigt af hvor lang tid siden du gik på statsskolen er det måske ikke påkrævet, men normalt er det stadig, uanset hvor længe siden det var.

Ligeledes spørger folk, skal du tage SAT, hvis du er overførselsstuderende?

Som jeg kom ind på ovenfor, afhænger svaret på dette spørgsmål virkelig af skolen du søger til. Nogle skoler kræver det ikke SAT score for evt overførselsstuderende , kun nogle vil have standardiseret prøve resultater fra studerende som ikke har gennemført et minimum antal point, og nogle beder om prøve score fra alle ansøgere.

Kan jeg flytte fra et college til et andet?

Planlæg din College Transfer Overførsel til et andet kollegium er ikke som at søge kollegium den første gang. Din gymnasieudskrift og testresultater vilje tag et bagsæde til din kollegium afskrift. Ikke alle klasser/kreditter kan overføres, og nogle skoler accepterer ikke merit fra en klasse, hvis du har optjent under et C.

Anbefalede: