Hvad er den højeste score, du kan få på TSI'en?
Hvad er den højeste score, du kan få på TSI'en?

Video: Hvad er den højeste score, du kan få på TSI'en?

Video: Hvad er den højeste score, du kan få på TSI'en?
Video: Motorolieskyl, og hvorfor du ikke skulle gider 2024, April
Anonim

En høj skoleelev er berettiget til at tilmelde sig Dual Credit med følgende TSI Vurdering Scorer : Læser: score af 351. Skriver: score på 340 og 4+ på essay eller en score på mindre end 340 og et ABE diagnostisk niveau på mindst 4 og et essay score af mindst 5. Matematik: score af 350.

Med dette i betragtning, hvad er den højeste matematiske TSI-score?

Matematik : a score i intervallet 350-390 i multiple-choice sektionen.

For det andet, hvor mange spørgsmål kan du gå glip af om TSI'en? Du skal have en score på 351 for at bestå, hvilket igen betyder det du kan sikkert gå glip af mellem 1-3 spørgsmål . Det TSI Matematikprøver du om Algebra I og II, Geometri og nogle Statistik, kun sandsynlighed og mål for central tendens.

Med hensyn til dette, hvad er en bestået TSI-score?

Nedenfor er passerer skære scoringer for TSIA som fastsat af staten: • Matematik: et minimum score på 350. • Læsning: minimum score af 351. • Skrivning: en score af 5 på essaydelen eller en score på 4 på essayet og et minimum score af 340 på multiple choice-sektionen.

Hvad betragtes som en god score på accuplaceren?

Accuplacer Scores – Områder LAV: Accuplacer scorer fra 200 til 220 er normalt taget i betragtning lav scoringer . HØJ: Høj Accuplacer scorer er generelt 270 point og derover. GENNEMSNIT: Scorer på 221 til 250 er gennemsnitlige, mens scoringer mellem 250 og 270 er normalt taget i betragtning over gennemsnit.

Anbefalede: