Hvor lavede William Herschel sit arbejde?
Hvor lavede William Herschel sit arbejde?

Video: Hvor lavede William Herschel sit arbejde?

Video: Hvor lavede William Herschel sit arbejde?
Video: Лора Снайдер: Kлуб философских завтраков 2024, April
Anonim

William Herschel blev født i Tyskland i 1738. Han flyttede til England i 1759 og begyndte en karriere der som professionel musiker. I 1773 begyndte Herschel at studere astronomi og optik. Dette førte til, at han byggede og solgte de mest avancerede teleskoper i sin tid, samt det største teleskop i historien i 50 år.

I betragtning af dette, hvad var William Herschel berømt for?

Hr William Herschel var en tyskfødt britisk astronom og komponist, der i vid udstrækning er krediteret som grundlæggeren af siderisk astronomi for at observere himmellegemerne. Han fandt planeten Uranus og dens to måner og formulerede en teori om stjernernes udvikling.

Desuden, hvor boede William Herschel? Old Windsor Hanover Observatory House

Hvem blev William Herschel så slået til ridder af?

I 1816, William blev lavet en Ridder af den kongelige guelfiske orden af prinsregenten. Herschel døde i Observatory House, Windsor Road, Slough, Buckinghamshire, og er begravet i den nærliggende St Laurence's Church, Upton. Han døde i sit 84. år, hvilket er det samme antal år, det tager Uranus at kredse om Solen.

Hvad var William Herschel den første til at se?

Herschel konstruerede hans først stort teleskop i 1774, hvorefter han brugte ni år på at udføre himmelundersøgelser for at undersøge dobbeltstjerner. Dette var først planet at blive opdaget siden antikken og Herschel blev berømt fra den ene dag til den anden. Som et resultat af denne opdagelse udnævnte George III ham til hofastronom.

Anbefalede: