Kan du tage Gace online?
Kan du tage Gace online?

Video: Kan du tage Gace online?

Video: Kan du tage Gace online?
Video: ОДЕССА 16 Марта. ХОРОШИЕ ЦЕНЫ В Магазине и на РЫНКЕ 2024, Marts
Anonim

Online . Hvornår du adgang til ETS GACE online registreringssystem for første gang, du vil være forpligtet til at oprette en testkonto. Din MyPSC-konto giver vigtige oplysninger til ETS.

På samme måde kan du undtage Gace?

Til fritage GACE Program Adgangstest, der kræves for optagelse til Teacher Education Program (TEP), skal studerende tjene en 1000 kombineret matematik og verbal score på SAT eller en kombineret matematik og verbal score på 43 på ACT. Ingen studerende må fritage GACE Fagområde test.

hvor kan jeg tage Gace? Det GACE ® vurderinger administreres i et computer-leveret format og er tilgængelige på testcentre i staten Georgia, i yderligere stater i hele USA og internationalt. GACE vurderinger tilbydes under test "vinduer" flere gange om året. Se Testdatoer og -centre.

Desuden, hvor meget koster det at tage Gace?

Det omkostninger $78 for en enkelt programoptagelsestest. Til tage alle to PA-tests sammen, gebyret er $103. Gebyret for kombinerede PA-tests er $128.

Hvad sker der, hvis du fejler GACE-testen?

" hvis du tage GACE test i et bestemt område og svigte det, der er ingen skade ingen fejl. Problemet kommer ind hvornår nogen bliver ansat til at undervise, eller nogen bliver tvunget til at undervise i det fagområde, som de er uforberedte," sagde Callahan.

Anbefalede: