Hvad er den nationale registreringsprøve?
Hvad er den nationale registreringsprøve?

Video: Hvad er den nationale registreringsprøve?

Video: Hvad er den nationale registreringsprøve?
Video: Fransa vatandaşı nasıl olunur ? Fransız vatandaşı nasıl olunur ? EN KOLAY YOL! 2024, April
Anonim

I modsætning til uddannelsesprogram eksamener, som ofte er designet til at give prøve deltagere med feedback på deres præstationer, Nationalregistret eksamen er designet til at afgøre, om en kandidat har viden, færdigheder og evner til at øve sikkert og på et minimalt kompetent niveau.

Ved også, hvad den nationale registreringseksamen er?

Det Nationalregistret Emergency Medical Technician (EMT) kognitiv eksamen er en computer adaptiv prøve (KAT). Antallet af emner en kandidat kan forvente på EMT eksamen vil variere fra 70 til 120. For at bestå eksamen , skal kandidater opfylde et standardkompetenceniveau.

På samme måde, er den nationale registers EMT-test svær? Det Nationalregistret af akutmedicinske teknikere eksamen er en udfordring prøve af kandidatens viden og dygtighed. Det er svært at bestå. Men i betragtning af arten af det arbejde, som EMS-personale udfører, er det vanskeligt prøve er nødvendigt for at sikre kvalitet og veluddannet beredskabspersonale er på vej.

Man kan også spørge, hvad består Nremt-testen af?

Det NREMT EMT Eksamen Eksamenen vil dække hele spektret af EMS-pleje, herunder: luftveje, ventilation, iltning; Trauma; Kardiologi; Medicinsk; og EMS Operations. Emner relateret til patientpleje er fokuseret på voksne patienter (85 %) og pædiatriske patienter (15 %).

Hvordan ved jeg, om jeg bestod Nremt-eksamenen?

hvis du vil find ud af, om du bestod , der er to måder. Den første måde, og den mest oplagte, er at logge ind på NREMT .org og gå til Mine legitimationsoplysninger. Hvis du bestod det vil faktisk vise antallet af dage tilbage på din legitimationsoplysninger (692 eller mindre) og små blokke til CE-enhederne du har gennemført.

Anbefalede: