Hvorfor har IDEK Elie 25 vipper?
Hvorfor har IDEK Elie 25 vipper?

Video: Hvorfor har IDEK Elie 25 vipper?

Video: Hvorfor har IDEK Elie 25 vipper?
Video: Омолаживающий МАССАЖ ЛИЦА для стимуляции фибробластов. Массаж головы 2024, April
Anonim

Svar 3. Eliezer går på opdagelse og opdager hvorfor Idek ville ikke have nogen i lejren: han sover med denne unge polske pige. Idek opdager Eliezer og bliver vred. Han giver Eliezer 25 vipper med pisken foran hele blokken og fortæller ham, at han skal få fem gange, hvis han fortæller nogen, hvad han så.

Derfor, hvorfor fik IDEK Elie slået?

Svar og forklaring: Idek har Eliezer pisket om natten, fordi Eliezer fanger ham i at sove med en ung polsk pige.

Ved siden af ovenstående, hvilken side er Elie pisket? Kapitel 4 ( sider 47-65): "Kun den første gjorde rigtig ondt." Hvornår Elie var pisket af Kapo sagde han, at "Kun den første gjorde virkelig ondt." Hvorfor?

Ligeledes spørger folk, hvad der skete mellem IDEK og Elie?

Idek er en Kapo in Elie Wiesels Holocaust-bog, Nat. Fordi han er en Kapo, Idek er en fange, men en fange placeret i spidsen for en Kommando, eller arbejdsgruppe, i koncentrationslejren. Eliezer, fortælleren af Night, bliver offer for Ideks anfald af ukontrollabelt raseri flere gange, og det samme gør Eliezers far.

Hvor mange gange blev Elie Wiesel pisket?

Hans straf var at blive pisket 25 gange på en kasse, fordi han ikke havde ret til at blande sig i andres anliggender. Hvornår Elie fik pisket det var som om han var et objekt, og SS-officererne blev bare ved med at slå ham, som om han ikke var et menneske.

Anbefalede: