Er Pawar et Jatt efternavn?
Er Pawar et Jatt efternavn?

Video: Er Pawar et Jatt efternavn?

Video: Er Pawar et Jatt efternavn?
Video: Mahfooz Pjr & Najib Brot Fighting Part 1 جنگ‌ نجیب بروت و محفوظ قسمت اول 2024, Marts
Anonim

Pawar (også stavet som, Puar, Puwar, Punwar, Parmar, Panwar , Powar ) er en klan eller kaste en indianer efternavn . Pawars findes i Maratha, Rajput, Jat. Hovedsageligt er de rajputs, afstamning af Agnivanshadynastiet (se Parmar) fundet i Madhya Pradesh, Maharashtra, Bihar, Gujarat, Uttar pradesh, Haryana, Rajasthan, Delhi.

Desuden, hvilken kaste er Panwar?

Panwar staves også som Panhwar. Panhwar er førende sub kaste af Rajputs. De er den muslimske Rajput, der er fundet i Punjab, Azad Kashmir i Pakistan. Udtrykket Panhwar bruges om Paramara-dynastiets kongelige rajput-klaner, der konverterede til islam.

Udover ovenstående, er Parmar et sikh-efternavn? Parmar . Det Parmar (eller Panwar) er en Rajput-klan i Indien, som hævder at stamme fra Agnivanshadynastiet. En Garasia-klan bruger også denne titel og hævder at stamme fra Rajputs. Der er adskillige varianter af navnet, herunder Pramar, Pavar, Powar, Pawar, Panwar og Ponwar.

Ved også, er Parmar et Jatt efternavn?

jatts og rajput er lige i punjab og ægteskab mellem dem er der nogen, der har oplysninger om efternavn parmar ? er det en jatt sikh navn ?. Major PunjabiCaste efternavne- Jatt /Jat - (Virk, Mann, Sandhu, Sidhu, Grewal, (Bhatti, Bains, Chauhan, Manhas/Minhas, Doad, Bisen, Parmar , Parihar, Puar.

Er Gujjar en lav kaste?

Det Gurjars Community Online” hjemmeside henviser til Gujjars som øverste kaste Kshatriyas, som de måske har været i Rajasthan, selvom mange Gujjars er også muslimer og sikher. De fællesskaber, der er opført som de planlagte Kaster (SC'er) er i det væsentlige de laveste i hinduerne kaste hierarki lokalt kaldet Dalits.

Anbefalede: