Hvad er en karakter over gennemsnittet?
Hvad er en karakter over gennemsnittet?

Video: Hvad er en karakter over gennemsnittet?

Video: Hvad er en karakter over gennemsnittet?
Video: Min SRP karakter, gennemsnit, karakterræs/Gymnasietanker#1 2024, April
Anonim

A - er den højeste karakter du kan modtage på en opgave, og det er mellem 90% og 100% B - er stadig en ret god karakter ! Dette er en over - gennemsnit score, mellem 80% og 89% D - dette er stadig en bestået karakter , og det er mellem 59% og 69% F - dette er en fiasko karakter.

Heraf, er over gennemsnittet godt?

En over gennemsnittet eleven er motiveret og vil gerne et sted hen. Over gennemsnit er godt hvis du vil være det over gennemsnit . Det er hverken bedre eller værre end gennemsnit , det er det bare ikke gennemsnit og det kan hverken være godt eller dårligt i sig selv. godt og dårlige er subjektive, de er meninger baseret på sammenligning med noget.

Man kan også spørge, hvad står en A-karakter for? 1. Brev Karakterer . A+, A, A- angiver fremragende ydeevne. B+, B, B- indikerer god ydeevne. C+, C, C- indikerer tilfredsstillende ydeevne.

Derudover, er et 70 en god karakter?

På dit første år på universitetet opnår du en karakter på 50 % eller mere er en godt ting. Scorer ovenfor 70 % er klassificeret som "Først", så du burde være meget spændt på at få en karakter i det interval. Det er sjældent, at eleverne opnår karakterer højere end 90 %, selvom dette kan ske.

Er C+ en god karakter?

I et kernefag til din disciplin ville dette ikke være en god karakter . Det er ikke så slemt, hvis det er et valgfag, og resten af dit karakterer er meget godt . Hvis C+ er højere end klassegennemsnittet, så er det ikke dårligt karakter . En anden undtagelse kan gøres for studerende med visse indlæringsvanskeligheder.

Anbefalede: