Hvilken filippinsk værdi sætter en i kontakt?
Hvilken filippinsk værdi sætter en i kontakt?

Video: Hvilken filippinsk værdi sætter en i kontakt?

Video: Hvilken filippinsk værdi sætter en i kontakt?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Marts
Anonim

Ifølge vores resultater af undersøgelsen filippinsk Egenskab, der blev brugt mest, var Pakikisama. Dette indikerer, at dette er en typisk filippinsk egenskab. Pakikisama refererer til et mellemmenneskeligt forhold, hvor folk er venlige med hinanden.

Hvad er den filippinske værdi af Pakikisama i forhold til dette?

Pakikisama er et typisk træk ved en filippinsk , i sin enkleste betydning betyder "at komme overens med andre" 1. Pakikisama indebærer en ægte indre værdsættelse af samvær. Gruppeharmoni og enhed værdsættes 2. Folk vil gerne tage sig sammen i stedet for at skille sig ud.

På samme måde, hvad er de sociale værdier i Filippinerne? Det store flertal af den filippinske befolkning er bundet sammen af fælles værdier og en fælles religion. Det filippinske samfund er præget af mange positive træk. Blandt disse er stærk religiøs tro, respekt for autoritet og høj respekt for amor proprio ( selv -agtelse) og glatte interpersonelle relationer.

Udover ovenstående, hvordan udtrykkes begrebet selv af filippinsk?

Det Filippinsk selvbegreb afspejler et kollektivistisk perspektiv, som filippinere tendens til at understrege værdier og egenskaber, der fremmer interpersonel samarbejde, gensidighed og social accept, snarere end individualistiske værdier som autonomi og unikhed (Church, 1987; Lynch, 1973).

Hvordan kan vi styrke den filippinske familiesolidaritet?

Vi kan styrke den filippinske familiesolidaritet ved at bringe de gamle traditioner op som at spise familie middage alle sammen uden at bruge gadgets, deltage i forskellige fritidsaktiviteter med din familie , deltager familie seminarer eller erindringer, bruge mere tid på hinanden ved at gå til parker eller andre vartegn

Anbefalede: