Hvad repræsenterer talenterne i lignelsen om talenterne?
Hvad repræsenterer talenterne i lignelsen om talenterne?

Video: Hvad repræsenterer talenterne i lignelsen om talenterne?

Video: Hvad repræsenterer talenterne i lignelsen om talenterne?
Video: Den hellige Riana og Zombie Apocalypse REVEALED 2024, Marts
Anonim

Traditionelt set er lignelsen om talenterne er blevet set som en opfordring til Jesu disciple om at bruge deres gudgivne gaver i Guds tjeneste og til at tage risici for Guds riges skyld. Disse gaver har vist sig at omfatte personlige evner (" talenter "i daglig forstand), såvel som personlig rigdom.

Ved også, hvad er talenter ifølge Bibelen?

Andet talenter Det talent som en værdienhed er nævnt i Det Nye Testamente i Jesu lignelse om talenter (Mattæus 25:14-30). Brugen af ordet " talent "at betyde "gave eller færdighed" på engelsk og andre sprog stammer fra en fortolkning af denne lignelse engang sent i det 13. århundrede.

Ved også, hvor meget et talent var værd i lignelsen om talenterne? Jeg kiggede på biblegateway.com og fandt ud af, at en talent var lig med 'omkring 20 års daglejerløn'. I dagens økonomi, hvis du antager, at en daglejer (dvs. håndarbejder) tjener omkring $20, ooo/år, så en talent var værdi $400.000. Fem talenter tilbage ville svare til $2.000.000 i dag.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er lektien af lignelsen om talenter?

Det lignelse af talenter . For at opsummere lignelse af talenter om en rig hersker går i stykker i en længere periode og skænker nogle penge til sine tjenere. Han giver hver tjener en anden sum, alt efter deres evner. Man modtager fem talenter , en anden modtager to, og den sidste modtager en.

Hvad du gør med dit talent er din gave tilbage til Gud?

Leo Buscaglia citater Dit talent er Guds gave til du . Hvad du gør med det er din gave tilbage til Gud.

Anbefalede: