Indholdsfortegnelse:

Har du brug for vidner for at blive gift i Nebraska?
Har du brug for vidner for at blive gift i Nebraska?

Video: Har du brug for vidner for at blive gift i Nebraska?

Video: Har du brug for vidner for at blive gift i Nebraska?
Video: НАСТОЯЩАЯ история СИРЕНОГОЛОВОГО! Мы ПОПАЛИ В ПРОШЛОЕ! Siren Head in real life 2024, April
Anonim

To vidner skal være tilstede hvornår du bliver gift . Det vidner har brug for ikke være tilstede hvornår du får din ægteskab licens. Ægteskab i Nebraska licenser er offentlige registre. Generelt vil parternes navne, alder og by og bopælsstat blive udskrevet.

Så hvilke dokumenter har du brug for for at blive gift i Nebraska?

Ægteskabs-id-krav i Nebraska:

  • Gyldigt kørekort fra enhver amerikansk stat.
  • Nebraska ID-kort.
  • amerikansk pas.
  • U. S. Militærkort.
  • Udenlandsk pas.
  • Konsulatkort.

Ved også, har du brug for en blodprøve for at blive gift i Nebraska? Heldigvis, Nebraska har kun få krav, der skal være opfyldt for at opnå en ægteskab licens. I Nebraska , du skal være 19 år eller ældre. Der er ingen bopæl eller blodprøve krav i Nebraska.

Også, hvilke stater kræver ikke, at vidner bliver gift?

Tennessee: Vidner er ikke behov for ægteskab at blive anerkendt, men der er plads på ægteskab licens til en vidne til at underskrive. Texas: Vidner er ikke påkrævet efter Texas lov. Utah: To (2) vidner over 18 skal også være til stede bryllup ceremoni. Vermont: Vidner er ikke påkrævet efter Vermonts lov.

Hvem kan holde et bryllup i Nebraska?

Enhver ordineret præst, præst, rabbiner eller anden ordineret præst kan foretage et ægteskab ceremoni. Alle dommere pensionerede dommere og fuldmægtige kan også foretage ægteskab ceremonier. Den person, der er udfører ceremonien behøver ikke at ligge i Nebraska , ej heller registrere med Nebraska.

Anbefalede: