Hvor mange floder er der i Thane-distriktet?
Hvor mange floder er der i Thane-distriktet?

Video: Hvor mange floder er der i Thane-distriktet?

Video: Hvor mange floder er der i Thane-distriktet?
Video: ODESSA 16 March. GOOD PRICES IN THE STORE AND MARKET 2024, April
Anonim

De to vigtigste floder flyder gennem distrikt er Ulhas og Vaitarna. Ulhas stammer fra den nordlige del af Tungarli nær Lonavala, flyder et kort stykke før den falder ned nær Bor ghat og møder havet ved Vasai Creek. Ulhas flod er 135 km lang.

På samme måde bliver det spurgt, er Thane en by eller by?

Thane (også kendt som Thana, det officielle navn indtil 1996, Thana betyder bogstaveligt talt Police Post) er en storby i Maharashtra , Indien . Thane by falder helt sammen inden for Thane taluka, en af de syv talukaer i Thane-distriktet; også, det er hovedkvarteret for navnebror distriktet.

Man kan også spørge, er Thane større end Mumbai? Hvis vi ser områdekloge så selvfølgelig Mumbai er større end Thane . Landareal af Thane er 147 kvadratkilometer og for Mumbai det er 603 kvadratkilometer. Thane , i daglig tale kaldet Thana, er en storby i Indien. Mumbai (også kendt som Bombay er hovedstaden i den indiske delstat Maharashtra.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilket område hører under Thane?

Det Thane distrikt er inkluderet i Konkan Område Division. Det distrikt består af 13 tehsils som er Thane , Vasai, Palghar, Dahanu, Talasari, Jawhar, Mokhada, Bhiwandi, Wada, Shahapur, Murbad, Kalyan og Ulhasnagar.

Hvornår blev Thane-distriktet et separat taluka?

Efter uafhængigheden i 1949 den fyrstelige delstat Jawhar var slået sammen med Thane distrikt og blive en separat taluka.

Anbefalede: